logosite

Praktijk voor holistische geneeskunde

Pro Sanum

Maken- en afzeggen van afspraken

Het beste kunt u mij een email sturen voor het verzoek van het maken van een afspraak. Ik zal u dan per email een aantal mogelijkheden voor een consult toezenden per email. U kunt mij dan een aantal mogelijkheden aangeven wanneer u zou kunnen. U krijgt van mij dan weer per email een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Indien u een afspraak wilt afzeggen dan graag dit per email mij laten weten. Ik stuur u altijd een email dat ik de afspraak heb geannuleerd.

Indien u niet verschijnt op een gemaakte afspraak die niet voor 24 uur van te voren is afgemeld worden de kosten van het consult in rekening gebracht. 

Afspraak maken

Via dit contactformulier kunt u een afspraak inplannen of vragen stellen.

Contactgegevens:

Jan Knegt, arts
Lingestraat 24A
9725 GR Groningen
info@pro-sanum.nl
prosanum.holisticmedicine@gmail.com

logosite
Contactgegevens:

Jan Knegt, arts
Lingestraat 24A
9725 GR Groningen
info@pro-sanum.nl
prosanum.holisticmedicine@gmail.com