Praktijk voor holistische geneeskunde
Pro Sanum

Quantec Pro

De Quantec Pro is een geavanceerd bio-communicatie en radionica instrument voor het harmoniseren en energetiseren van de energetische- en informatievelden (quantumvelden) van mensen en dieren.

Het instrument bestaat uit de combinatie hardware en software, dat mogelijk maakt om een quantumveld te scannen en deze te informeren van digitale opnamen van remedies zoals homeopathische middelen, affirmaties, bloesemremedies etc. . De software bevat meer dan 120.000 remedies die digitaal zijn ingevoerd en de Quantec Pro is in staat om de juiste remedies te selecteren die de meest waarschijnlijke harmoniserende informatie bevat voor het gescande object. Deze geanalyseerde informatie kan omgezet worden in energetische behandelingen, waarbij de juiste potentie en intensiteit is afgestemd op de te behandelen persoon of dier. Ook berekent de Quantec Pro wat de juiste transmissie schema is voor deze behandelingen die het dan vervolgens automatisch kan uitvoeren. De persoon of dier ontvangt dan volgens dit transmissie schema gedurende een bepaalde tijd energetisch de energie en informatie welke de persoon of dier kan ondersteunen om meer vanuit harmonie en balans te functioneren.

Met de Quantec Pro kan op afstand een behandeling worden vast gesteld en op afstand worden behandeld. Het systeem is in staat om de juiste middelen te selecteren en deze vervolgens op afstand energetisch naar iemand toe te zenden volgens een therapie schema door het systeem geselecteerd. Om zo’n Quantec Pro scan met behandeling te kunnen vaststellen dient het systeem afgestemd te worden op de te behandelen persoon en zijn doel(en) voor verbeteren gezondheid. Hiervoor is een foto van de persoon (of dier) nodig en zijn persoonsgegevens. Tevens dient een affirmatie of doel te worden geformuleerd bijvoorbeeld. Mijn spijsvertering functioneert op elk moment optimaal of ‘ik ben vol zelfvertrouwen en vrij van angsten om te falen.